Ads Top

Teugel opent flagship store in Berlijn

Teufel Audio, audiospecialist en fabrikant uit Berlijn, opent vandaag de deuren van haar eerste flagship store. Die bevindt zich in het stadsdeel Charlottenburg in Berlijn, in het nieuwe heropende BIKINI BERLIN gebouw. Het gebouw bevindt zich aan de Budapester Strasse, vlakbij de Kurfürstendamm; de bekende shopping boulevard in Berlijn.

De flagship store beschikt over twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ca. 600 m². Hier presenteert Teufel zijn productportfolio, uiteenlopend van stereospeakers tot home cinema systemen met THX certificaat. Vanzelfsprekend is ook het multiroom streaming systeem van Raumfeld in de showroom te ervaren. Teufel Audio gaat zelf ook kantoor houden in het pand en beschikt daarbij tevens over een bioscoop waar regelmatig diverse demonstraties en presentaties plaats zullen vinden. De producten van de online HiFi-specialist kunnen in de flagship store ook direct aangeschaft worden.

In de kelder van de flagship store - de voormalige Berlijnse cult nachtclub Linientreu - zijn twee homecinema-demonstratieruimtes, een stereo-luisterruimte en een demonstratieruimte voor multimedia- en gaming speakers gesitueerd, zodat de bezoekers alle facetten van wat Teufel Audio zo uniek maakt kan ervaren. Tevens vind je daar waar eens David Bowie en Nick Cave in Club Linientreu stamgast waren, nu een klein podium waar Teufel diverse evenementen zal plannen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.