Ads Top

Multi-audiospeler Sony

De compacte MAP-S1 multi-audiospeler met een krachtige versterker van 100 W, een tuner en een cd-speler in een slank, elegant ontwerp past moeiteloos op een muurplank of in een boekenkast. Men hoeft alleen nog maar speakers aan te sluiten.
De MAP-S1 speelt naast hoog resolutie geluid ook Mp3 en muziek van verschillende andere bronnen en aangesloten audio apparaten af. De HX S-Master-versterker vermindert ruis en vervorming, terwijl DSEE HX de bestaande muziekcollectie, waaronder gecomprimeerde bestanden en cd's, upscaled naar een kwaliteit die beter is dan die van cd's.
Door de MAP-S1 aan te sluiten op de nieuwe hoge resolutie SS-HW1-speakers van Sony is optimaal te genieten van gedetailleerd geluid, stelt de fabrikant. De woofer van 13 cm heeft een conus van MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) die bijzonder licht maar ook bijzonder stevig is, waardoor ongewenste resonantie en kleuring wordt onderdrukt. De WD-supertweeter (Wide Dispersion) produceert nog hogere frequenties met ongekende helderheid en echtheid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.