Ads Top

Armin van Buuren en Philips lanceren professionele DJ koptelefoon

De internationale DJ legende Armin van Buuren lanceert samen met Philips de A5-PRO DJ koptelefoon voor professionals tijdens de Winter Music Conference in Miami. De visie en ervaring van Armin van Buuren zorgen ervoor dat de A5-PRO DJ koptelefoon voldoet aan alle eisen van een professionele DJ.
Armin en Philips werkten het afgelopen jaar nauw samen aan de ontwikkeling van deze DJ koptelefoon. Om voorop te blijven te lopen op het gebied van audio mixte Philip haar technische kennis met de inzichten van één van werelds grootste DJ's. Het resultaat is de Philips A5-PRO DJ koptelefoon. De robuuste aluminium afwerking zorgt ervoor dat deze DJ koptelefoon inklapbaar maar toch comfortabel en duurzaam is. De ultieme accurate en heldere bronweergave is ontworpen voor professionele audio monitoring en mixen 'on the road'.
De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt een optimale geluidisolatie die ideaal is voor een optreden in een groot publiek. De eenvoudig verwisselbare oorkussens zijn comfortabel en verkrijgbaar in drie formaten; een klein formaat voor onderweg, een medium oorkussen voor in de studio en een extra grote voor tijdens optredens. Het draai-en-klik mechanisme is te vergelijken met die van een cameralens. De vouwbare aluminium Philips A5-PRO DJ koptelefoon is dus eenvoudig aan te passen voor de beste geluidsisolatie.
De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt hoogwaardig lage frequentie geluiden dankzij de 50mm high-definition neodymium drivers. Verder is hij geschikt voor een professioneel DJ mengpaneel omdat de headphone 3500mW high power aan kan. Bronweergave en geluidshelderheid zijn maximaal, wat het experts mogelijk maakt echt te luisteren en het geluid te voelen.
De strategische samenwerking tussen Philips en Armin is een ultieme mix van technische kennis, jarenlange ervaring en passie voor muziek. Al eerder lanceerde Philips samen met Armin het M1X-DJ geluidsysteem waarmee DJ's in de dop hun eigen muziek kunnen mixen en afspelen.
De Philips A5-PRO DJ koptelefoon is verkrijgbaar vanaf april en heeft een verkoopadviesprijs van Euro 299,99.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.