Ads Top

Waterbestendige luidspreker

Freecom introduceert een volledig waterbestendige speaker: de Freecom Tough Speaker. Deze biedt een hoogwaardige geluidskwaliteit, waar je ook bent – in de badkamer, op het strand of buiten in de harde regen. Bijzonder handig is de geïntegreerde zuignap waarmee je de speaker vastmaakt aan vrijwel elke vlakke ondergrond. Denk hierbij aan douchedeuren, autoramen of picknicktafels.
De lichtoranje Freecom Tough Speaker bevat een ingebouwde en oplaadbare accu en werkt daarmee langer dan concurrerende speakers. Pas na zeven uur onafgebroken spelen heeft hij een oplaadbeurt nodig. Dat is mogelijk via een mini-USB-kabel.
Het koppelen van de draagbare speaker met een telefoon of tablet is zeer eenvoudig. Er zitten knoppen op de speaker voor het handmatig aanpassen van het volume, het afspelen en pauzeren van muziek of het beantwoorden en beëindigen van telefoongesprekken.
De Freecom Tough Speaker is – net als zijn naam doet vermoeden – zeer robuust. Compact en lichtgewicht zijn ook termen die bij deze speaker passen: zijn diameter is slechts zes centimeter, zijn gewicht slechts 93 gram.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.