Ads Top

Nieuwe muzieksystemen Panasonic

Panasonic voegt vier nieuwe compacte muzieksystemen aan zijn assortiment audioproducten toe: de SC-HC49, SC-HC39, SC-HC29 en SC-HC19. Het nieuwste assortiment zit volgens de fabrikant barstensvol geavanceerde audiotechnologie voor een helder, dynamisch geluid, draadloze streaming van muziek en een iPhone 5S/C- en iPad-dock (SC-HC49).
De SC-HC49 en SC-HC39 zijn uitgerust met een LincsD-Amp van de tweede generatie. Deze beperkt dataverlies en ruisgeneratie tot een minimum. Ook zijn de SC-H49 en SC-HC39 uitgerust met technologie die ongewenste trillingen tegen gaat, wat leidt tot pure lage tonen met minimale ruis. Het diafragma van de passieve radiator is verzwaard om lineaire trillingen te realiseren, voor robuuste, volle bastonen uit een slank, compact design.
Behalve geavanceerde audiotechnologie bieden de nieuwe compacte muzieksystemen de gebruiker ook volledige controle over het afspelen van hun muziek. De SC-HC49, SC-HC39 en SC-HC29 beschikken allemaal over Bluetooth-connectiviteit, waarmee muziek moeiteloos kan worden gestreamd vanaf Bluetooth-apparaten als smartphones, tablets of laptops.
De SC-HC49 is bovendien voorzien van een speciale dock voor de iPhone 5S/C, waarmee de gebruiker tegelijkertijd muziek kan afspelen en zijn of haar telefoon kan opladen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.