Ads Top

Nieuwe hoofdtelefoons van Sony

Sony introduceert elf nieuwe MDR-ZX- en MDR-EX-headphones. De luxueuze MDR-ZX750BN Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met hoofdband combineert geluidsisolatie, ruisonderdrukking en het gemak van draadloos luisteren. De digitale Noise Cancelling (ruisonderdrukking) blokkeert tot 98% van het hinderlijke omgevingsgeluid. De ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij biedt 13 uur draadloos luisterplezier.
De slanke MDR-ZX310 is een waardige opvolger van de populaire MDR-ZX300. De 30 mm drivers met krachtige magneten zorgen volgens Sony voor een uitstekende weergave van bas-, midden- en hoge tonen.
Een succesvol model in Sony’s nieuwe headphone-collectie is de MDR-ZX610AP. Die is verkrijgbaar met vier kleuraccenten. Deze nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van een 40 mm neodymium driver waarmee elke noot bijzonder helder wordt weergegeven.
De MDR-EX450 en de MDR-EX650AP zijn de aanvoerder van Sony's in-ear lentecollectie. De nieuwe vormgeving omvat de verder ontwikkelde 12 mm EX-driver voor nog betere geluidskwaliteit en meer draagcomfort. De behuizing en de brede geluidsuitgang van de MDR-EX650AP zijn van massief messing. Deze legering van koper en zink wordt gebruikt in trompetten, saxofoons en andere blaasinstrumenten en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Het is zwaarde

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.