Ads Top

Sound Bars en de eerste TV Base Speaker van Sony

Van explosieve actie tot fluistergesprekken: met Sony krijgt je tv-geluid een extra realistische impact. Twee stijlvolle Sound Bars en een nieuwe TV Base Speaker geven je tv extra power en werken ruimtebesparend. De 2.1-kanaals S-Master Digital Amplifier brengt tv-programma’s, films en games tot leven met een krachtige, meerkanaals audioweergave. Je hoort de individuele instrumenten ongeëvenaard duidelijk, van diepe bastonen tot sprankelende hoge tonen. S-Force Pro Front Surround levert een rijk en kamervullend geluidsveld met een zeer brede ‘sweet spot’. Zo zit iedereen in de kamer op de goede plek.
ClearAudio+ is een nieuwe troef van de Sound Bar. Je hoeft de instellingen niet meer handmatig aan te passen: het geluidsresultaat is steeds perfect, ongeacht de geluidsbron. Van de nieuwste kaskrakers uit Hollywood tot liveconcerten op dvd of muziek vanaf je smartphone. En dankzij de ondersteuning van DTS-HD en Dolby True HD is de geluidskwaliteit steeds van het hoogste niveau, waar je ook naar luistert.
Zin in je favoriete muziek terwijl je alleen of met vrienden thuis bent? Met de Sound Bar en de TV Base Speaker is het gemakkelijker dan ooit om muziek vanaf je smartphone, tablet of Bluetooth-toestel te delen. En met NFC-compatibele toestellen is het nog eenvoudiger: raak de Sound Bar of TV Base Speaker aan met je NFC mobiele toestel en de verbinding komt meteen tot stand. Zo kun je meteen de gewenste muziek ten gehore brengen. AAC codec-compatibiliteit staat garant voor een zuiver, detailrijk digitaal geluid wanneer je via Bluetooth muziek afspeelt vanaf je iPhone of Android™-smartphone of -tablet.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.