Ads Top

High-Resolution Audio van Sony

Met het nieuwe, uitgebreide High-Resolution Audio-assortiment van 2014 en een groeiend aanbod High-Resolution-muziek biedt Sony een luisterervaring die volgens het bedrijf niet onderdoet voor een plekje in de geluidsstudio of concertzaal. Een 192KHz/24bit High-Resolution Audiobestand bevat circa zesmaal zoveel audio-informatie als een standaard cd-opname.
Wanneer livemuziek of ander analoog geluid wordt omgezet in digitale formaten zoals cd en Mp3, gaat een groot deel van het oorspronkelijke geluid onherroepelijk verloren. High-Resolution Audio behoudt veel meer details tijdens het conversieproces van analoog naar digitaal en levert daardoor een meer authentieke muziekbelevenis die je veel meer raakt.
Een krachtig geluid met diepe bassen, gecombineerd met een ultramoderne vormgeving die in elk interieur past: de nieuwe SRS-X9 is met geen ander draagbaar draadloos speakersysteem te vergelijken.
Het 2.1-kanaals speakersysteem biedt krachtige, breed spectrum audio met rijke, goed afgebakende bassen dankzij de bi-amp subwoofer en dubbele passieve radiator. Er zijn zeven aandrijfeenheden met Super Tweeters aan de voor- en bovenzijde voor sprankelend hoogwaardig geluid. Die worden aangedreven door de achtkanaals S-Master HX. Audioversterker met een totaalvermogen van 154W RMS – meer dan genoeg om ook op volledig volume onvervormde hoge tonen en diepe, krachtige bassen te leveren. 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.