Ads Top

CES: Samsungs Home Entertainment line-up

Samsung kondigt op electronicabeurs CES in Las Vegas een compleet nieuwe line-up van audioproducten aan. Het design van de Multiroom speaker biedt bijvoorbeeld een breed scala aan keuzemogelijkheden qua plaatsing. Het past perfect in een hoek en kan ook verticaal of horizontaal worden geplaatst. Het Wireless Audio Multiroom System is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal en leverbaar in zwart en wit.
Door eenvoudige plug-and-play verbind je de Multiroom speaker of de optionele Samsung Hub eenvoudig met een router. Inpluggen, de gratis app downloaden. Zo bedien je zonder inspanning de verschillende speakers en audiobronnen met je smartphone of tablet.
De Samsung Sound Bar en Sound Stand zijn even stijlvol als veelzijdig. Rijke en heldere surround sound en indrukwekkende deep bass performance, stelt Samsung.
Het Samsung Blu-ray Home Theater System HT-H7750WM is een one-of-a-kind kanaalsysteem met 9.1 kanalen. Dit komt door de exclusieve integratie van de DTS Neo: Fusion II codec. Carbon Nano Tube speakers bieden in samenspel met de Vacuüm Tube Digital Amplification een warm en natuurlijk geluid dat tegelijk krachtig en helder is.
De HW-H750 Soundbar van Samsung versterkt je home entertainment letterlijk met 320W aan groots geluid. De combinatie van een warm en natuurlijk analoog geluid en de nieuwste digitale audiotechnologie maakt de HW-H750 met zijn slanke design de ideale compagnon van een TV. Deze Sounbar gaat perfect samen met de Wireless Audio-Multiroom speakers. De HW-H750 Soundbar wordt eind april verwacht en is leverbaar in zwart en zilver.
De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand is ontworpen om te worden gebruikt bij 32-inch tot 55-inch TV’s. De Sound Stand biedt met de Multi-direction technologie een rijke 4.2-channel sound in een low-profile (1.4”) design. Het is de perfecte metgezel van een TV. De HW-H600 Samsung Ultra-slim Sound Stand wordt begin april in Nederland verwacht.
Het HT-H7750WM Home Theater System is volgens Samsung een knaller op het gebied van home entertainment. In samenwerking met de digitale audio-ontwikkelaar DTS is Samsung het enige electronicamerk voor consumenten dat de nieuwe DTS Neo aanbiedt: Fusion II codec versie 2014.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.