Ads Top

Tivoli Audio introduceert multifunctionele hotelradio

Voor het beluisteren van digitale stations is de Albergo+ uitgerust met een DAB/DAB+ tuner. Via DAB+, wat Digital Audio Broadcasting betekent, zijn radiozenders te beluisteren in een sterk verbeterde geluidskwaliteit. Ook kan er bij het luisteren naar DAB+ radio gekozen worden uit een groter aantal zenders.
De Albergo+ beschikt ook over geavanceerde Bluetooth-technologie, waarbij de koppeling met een simpele druk op de knop tot stand gebracht wordt en muziek draadloos te streamen is. Daarnaast is de radio uitgerust met een digitale klok, een slaaptimer, een sluimerfunctie en dubbele wektijden. Om de radio nog gebruiksvriendelijker te maken geeft het display hints, onder meer bij het instellen van de wektijden.
Hotelgasten brengen meestal maar een paar nachten in hun hotelkamer door. Vanuit die wetenschap heeft Tivoli Audio haar hotelradio, de Albergo+, ontwikkeld. Het resultaat is een multifunctionele radio die door iedereen direct te bedienen is, ook zonder gebruiksaanwijzing in de buurt. ‘Albergo’ is het Italiaanse woord voor ‘hotel’, maar dat neemt niet weg dat de radio  door zijn multifunctionaliteit en design ook thuis uitstekend op zijn plaats is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.