Ads Top

Sonos-gebruikers streamen vanaf nu 800.000 persoonlijke playlists

8tracks, een internetradionetwerk beheerd door de gebruikers zelf, en Sonos gaan samenwerken. Dit betekent dat Sonos-klanten playlists van 8tracks kunnen streamen via de Sonos-app. Sonosgebruikers luisteren naar playlists in radiostijl; voor elke gelegenheid of stemming. En in elk genre, uit elk land. Zo genieten muziekliefhebbers van de beste manier van nieuwe muziek ontdekken via internet. En dat in elke kamer in huis.
Om deze samenwerking te vieren, organiseren 8tracks en Sonos de ‘House Party Mix Challenge’ – een wedstrijd die moet zorgen voor de ultieme muzieklijst voor een party thuis. Creëer je eigen mix voor een goed feest – op maat gesneden voor de locatie naar keuze: woonkamer, slaapkamer of achtertuin. Luisteraars stemmen op de beste mix en de winnaar van elke categorie wint twee Sonos Play:3’s.
In tegenstelling tot de algoritmische aanpak van sommige andere muziekdiensten zijn de radioplaylists van 8tracks tot stand gekomen door ongeveer één procent van de luisteraars – mensen die houden van muziek en echt de luisteraar op waarde weten te schatten. Het resultaat: een ongeëvenaarde muziekselectie, minder herhaling en de beste bron om muziek mee te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.