Ads Top

Conrad.nl breidt assortiment uit met WiFi-luidsprekers

Europa's grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek - heeft een nieuwe productlijn speciaal voor de muziekliefhebber toegevoegd: WiFi-luidsprekers. Kabels aanleggen is hiermee verleden tijd. Muziek luisteren in hoge kwaliteit is nu overal in huis mogelijk via het draadloze WLAN-thuisnetwerk.
Inmiddels is iedereen bekend met de draagbare luidsprekers die via Bluetooth aan een smartphone of tablet gekoppeld kunnen worden. De nieuwe lijn luidsprekers in het assortiment van Conrad werkt volgens een ander principe: WiFi, het bekende draadloze netwerk dat praktisch iedereen in huis heeft. Deze volwaardige hifi-luidsprekers zijn eenvoudig op te nemen in zo'n thuisnetwerk en via DLNA te koppelen met praktisch elk apparaat, van PC tot smartphone.
De eerste merken waar de WiFi-luidsprekers van zijn toegevoegd op Conrad.nl zijn Sony, Philips en Pioneer. Met alle drie is een multi-room audiosysteem te creëren waarbij muziekbron en luidspreker elk in een aparte ruimte van het huis kunnen staan. Bovendien zijn deze luidsprekers eenvoudig te bedienen via smartphone.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.