Ads Top

Sonos lanceert PLAYBAR

Sonos introduceert SONOS PLAYBAR: dé soundbar voor muziekliefhebbers. Het alles-in-één ontwerp van PLAYBAR combineert een zichtbare aluminium rand met een hoogwaardige speakerstof. Dankzij ingebouwde sensoren past PLAYBAR automatisch de equalizer en kanaalkeuze aan, zodat hij plat op het televisiemeubel is te plaatsen of is te bevestigen aan een onopvallende muurbeugel. PLAYBAR werkt samen met andere draadloze-audioapparatuur in de Sonos-serie.
Onder de ‘motorkap’ biedt PLAYBAR negen individueel versterkte luidsprekers: zes mid-woofers voor een diep en rijk lagefrequentiegeluid en drie tweeters voor detailgeluid. De geavanceerde array-luidsprekertechnologie combineert hardware en software voor een verrassend breed klankbeeld achter de fysieke soundbar en behoudt tegelijkertijd een scherp en gecentraliseerd spraakgeluid.
De soundbar maakt verbinding met de tv via een optische kabel en speelt al het geluid af van de apparaten die aan het toestel zijn verbonden, zoals digitale-televisieontvangers, Blu-ray-spelers en gameconsoles. Hij ondersteunt verder alle gangbare audio-outputformaten inclusief Dolby Digital. Gebruikers bedienen het volume of zetten de soundbar op mute met een reguliere tv-afstandsbediening of met een van de gratis Sonos Controller-apps voor iPhone, iPad, Android, Mac of pc.
PLAYBAR is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 699 euro via Sonos.com en vele retailpartners in Europa.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.