Ads Top

Sonos introduceert volgend systeem

Sonos introduceert de SONOS PLAY:3, een compact alles-in-één Sonos-systeem met hifigeluid. Het systeem is verbonden met het internet en biedt zo onbeperkt toegang tot muziek. Speel je volledige digitale muziekbibliotheek af, inclusief iTunes, vanaf elke computer of NAS (Network-Attached Storage), zoals een Apple Time Capsule. Zoek en luister gratis naar meer dan 100.000 radiostations, shows en podcasts. Sonos werkt ook naadloos samen met de populairste diensten voor muziekstreaming, zoals Spotify, Stitcher SmartRadio, AUPEO, Wolfgang’s Vault, Deezer, Internet radio en nog veel meer.
PLAY:3 is volgens de fabrikant eenvoudig te installeren en uit te breiden, en werkt probleemloos samen met andere Sonos-producten.
Om muziek af te spelen en de PLAY:3 te bedienen, kun je gebruikmaken van de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad. Met de smartphone of tablet zoek je draadloos naar songs en radiostations, selecteer je muziek en stel je het volume in voor elke kamer. PLAY:3 wordt geleverd met de gratis Sonos Controller voor Mac of pc. Ook is het mogelijk om iedereen in huis Sonos te laten bedienen met de SONOS CONTROL (apart verkrijgbaar).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.