Ads Top

Nokia-gear verrijkt mobiele-muziekervaring

Nokia introduceert vier nieuwe accessoires voor de smartphone. Drie van deze accessoires verrijken de muziekervaring met een Nokia-smartphone. Zo biedt de BH-111 Bluetooth Stereo Headset kraakheldere spraak en muziek. De Nokia Play 360˚ is een draadloze, mobiele luidspreker met uitzonderlijk goed 360-graden geluid. De Nokia Wireless Music Receiver MD-310 maakt het mogelijk de muziek op de smartphone af te spelen via elke stereo hifi-installatie. Ook brengt Nokia nog de razendsnelle AC-16 USB-oplader uit, in stijlvol wit.
Nokia-Play-360_10De Nokia Play 360° is een kleine maar krachtige 360-graden luidspreker. Dit revolutionaire, strak vormgegeven apparaat ‘streamt’ de muziek vanaf je smartphone. Overal: thuis, in het park, op school, op de camping en buiten in de tuin. Met de Nokia Play 360˚ deel je eenvoudig muziek met vrienden, en dat in ongelooflijk goed surround-geluid. Deze draagbare luidspreker speelt 21 uur op de ingebouwde accu. Koop twee Nokia Play 360˚’s, koppel ze draadloos aan elkaar en je hebt perfect stereogeluid. Deze luidspreker werkt met elk Bluetooth-apparaat of een 3.5 mini-jack koptelefoonstekker.
Als er geen vrienden zijn om muziek mee te delen, dan wil je een koptelefoon met topgeluid, dynamisch design en intuïtieve bediening. Zoals de Nokia BH-111. Deze draadloze stereokoptelefoon heeft icoontjes in reliëf, zodat ze ook in het donker goed te bedienen zijn. De BH-111 is beschikbaar in vijf kleuren:  cyaan, zwart, magenta, groen en wit. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij telefoongesprekken en muziek kristalhelder en levendig weergeeft. Met de BH-111 kun je bovendien automatisch schakelen tussen muziek en gesprekken. En je kunt deze koptelefoon koppelen aan twee apparaten tegelijkertijd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.