Ads Top

Exvo start muziekplatform 100% in de cloud

De Nederlandse internet start-up Exvo gaat de strijd aan met het Amerikaanse Amazon.com - en mogelijke toekomstige spelers Apple en Google - in de streaming muziek markt. Het gaat om een nieuwe en innovatieve manier om muziek te streamen vanaf het internet, een 100% zogeheten cloud based dienst.
Het product, dat onder de naam Exvo Music in de markt wordt gezet, is gebaseerd op het uitnodigen van vrienden; de dienst is namelijk geheel gratis als er vrienden worden uitgenodigd. Iedere vriend die wordt toegevoegd geeft de gebruiker meer opslagruimte.
Door te werken met cloud streaming, hoeft de muziek niet meer te worden gesynchroniseerd of gekopieerd, maar is na het uploaden Met Exvo Music overal af te spelen waar de gebruiker maar toegang heeft tot internet, via pc, telefoon, maar binnenkort ook via TV en stereo-installaties.
Exvo Music is specifiek ontworpen voor muziekliefhebbers en niet slechts als opslag medium voor op het web, waar je toevallig ook muziek kunt opslaan. Dat betekent dat de applicatie de songs, albums en artiesten centraal heeft staan. Exvo Music sorteert automatisch de muziekfiles op track, album en artiest, zodat een muziekverzameling makkelijk tot stand komt en overzichtelijk blijft. Ook worden alle albums automatisch voorzien van de juiste album covers

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.