Ads Top

"On-the-go" luisteren

Hercules, specialist in digitale audio, draait de volumeknop open nu de zomer in aantocht is en onthult twee nieuwe mulitmedia speakerkits: de XPS 2.0 35 USB, USB-gevoede 2.0 speakers, voor "on-the-go" luisterplezier, en de XPS 5.1 70 Slim, de met smart verwachte 5.1 versie van de 2.1 Slim kit die erg populair bleek te zijn bij onze gebruikers.
Hercules lanceert haar eerste 2.0 kit met een unieke stroomvoorziening, namelijk via de USB-poort van de computer: de Hercules XPS 2.0 35 USB. Bevrijd van het gedoe met een aparte voedingsadapter heeft deze speakerkit alles in zich om de ideale metgezel te worden voor gebruikers van een notebook of netbook. De kit levert een fantastisch geluid ter vervanging van ingebouwde speakers die meestal niet zo fraai klinken. Met de XPS 2.0 35 USB krijgt de gebruiker een geluid dat rijker en veel uitgewogener is. De midden- en bastonen zijn duidelijk aanwezig en het volume kan verhoogd worden voor het luisteren naar muziek of het bekijken van films en video's.
De Hercules XPS 2.0 35 USB is compact en licht van gewicht, en wordt geleverd met een gevoerde draagtas. Deze kit is dan ook speciaal ontworpen voor gebruikers die hun notebook of netbook overal mee naar toe nemen. Het mastervolume is eenvoudig in te stellen via de knop op de rechter satellietspeaker. Deze speaker beschikt ook over een koptelefoonaansluiting en een microfooningang voor het gemakkelijk online chatten of skypen (Voice over IP)!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.